Tudsz helyettesíteni félig édes búzát félédes sütési négyzetekhez?

A félédes csokoládé csésze vagy a csokoládé zseton gyakran kevésbé drágább, mint a sütés négyzetek, így kísértésbe kerülhet a receptek helyettesítésére. Mielőtt mégis, fontolja meg az elkészítendő elemet. A félédes kacsák kevés kakaóvajjal rendelkeznek, mint a négyzetek sütése, és így eltérő módon olvadnak, ami bizonyos receptekben különbséget tehet.

felhasználások

A félédes csokoládékorongok intenzív, de édes, csokoládé ízűek és leggyakrabban közvetlenül hozzáadódnak a cookie vagy a brownie batters. Kis méreteik biztosítják, hogy egyenletesen olvadjanak égetés nélkül. A félédes sütőcsokoládé kisméretű, becsomagolt négyzetekbe kerül, és használat előtt általában olvad. Ezt mártásokban, ganache-ben, süteményekben és cukorkában használják.

Különbségek

A félédes bundák és a félédes sütési négyzetek hasonló ízűek, de kissé eltérő textúrájúak lehetnek. A félédes bársonyokat enyhén megolvasztják, miközben megőrzik formájukat, sütikben. Tartalmazhatnak stabilizátorokat vagy akár viaszt a terméktől függően. A félédes sütési négyzetek finom és teljesen olvadnak.

ajánlások

Ha félig édes búzát cserél a négyzetek sütéséhez, valószínűleg nem fog észrevenni a sütőipari termékek, például a brownies vagy a sütemények közötti különbséget. Kevés különbséget tapasztalhat a mártásokban, például a ganache vagy a hot caramel szószban, és valószínűleg nagyobb különbséget tapasztal a cukorka és a szarvasgomba között. Kísérletezzen az olcsó desszertek kis tételeivel tapasztalatszerzés céljából.

szempontok

Vásárolja meg a legjobb minőségű csokoládét, amit megengedhet magának, és lassan olvasztja meg egy dupla kazán fölött, gyakran kevergetve. A csokoládé minden formája könnyedén ég. Használjon olyan serpenyőt, amely teljesen száraz, és ne kerüljön víz a csokoládéba, ami megakadályozza, vagy kemény, keserű kristályokat fejleszt. Csokoládéval dolgozzon hűvös, száraz napokon. Meleg, párás időjárás esetén túl gyorsan megolvad és nehezebb dolgozni.