Lenyűgöző at-home láb gyakorlatok a nők számára

A lábak erősítése és tonizálása otthon is ugyanúgy működhet, mint az edzőteremben. Azok a nők, akik formás combokat és borjakat akarnak, gyakorolhatják a tüdőt, pliès-t, sarokmagasságot, guggolásokat és ollós rúgásokat, akár egészben, akár hetente legfeljebb öt napig. A mozgások koncentrálódnak az izmok hosszabbítására és a lábfejfejlődésre, a csípőre és a gitárra összpontosítva, a teljes karcsú megjelenés érdekében.

kitöréseket

A tüdejök a lábaidat és a nadrágot folyamatosan meghatározzák. Állj lábaddal a váll szélességével szemben. Tegye a kezét a csípőre, és tegyen nagy előrelépést. Engedje le a testét addig, amíg a hátsó lábszél el nem éri a derékszöget és felemeli a lábizmokat. Ismételje meg a három 30 darabot mindkét oldalon.

rétegek

Pliès egy balettmozgás, amely a belső és a külső combokat, a csípőt és a feneket hangosítja. Álljon lábaddal kissé távolabb, mint a vállak, és mindegyik lábat kicsit kifelé mozduljon. Fordítsd ki a lábujjaidat, és engedjétek le a testedet kb. 6 hüvelykre, mielőtt felemelsz. Tegye a kezét gyengéden előtted vagy a csípőjén az egyensúly érdekében. Ismételje meg a három 30-at.

Heel emel

A sarok emeli a borjakat gyorsan. Ha Ön sovány, a különbség az izom meghatározásában csak néhány napon belül nyilvánvaló. Álljon lábaddal, csak egy kicsit szélesebb, mint a vállak, és emelje fel a lábujjakat. Tartsa két másodpercig. Lassan engedje le magát. Egy fejlett verzióhoz próbáld meg a lépcső szélén. Ismételje meg a három 40-et.

guggolás

A súlyokkal való csikorgatás gyakorlatilag szinte minden izomot a testedben végez, de a súlyok nélküli változat az alsó testre fókuszál, így a lábai kecsesebbek lesznek a felsőtest nélkül. Ez a változat a combokat, a csípőt és a glutert hangosítja. Állj lábaddal a váll szélességével. Tartsa karjait az oldaladon és tartsa egyenesen a testtartását. Engedje le a gyertyákat ugyanúgy, ahogy egy székben ülne, és továbbra is néhány hüvelykre csökkentse őket. Lassan emelje fel. Ha keményebb verziót szeretne, tegye a súlyzót a padlóra. Alternátort vegyük fel és tegyük le, ahogy alábbhagy. Ismételje meg a három 20-at.

Az olló rögtön hangzik és karcsúzza a combokat, és alakítja a csípő flexorokat. Feküdj lefelé a karjaiddal az oldaladon és a lábad hosszabbítva. Emelje fel a lábát körülbelül 45 fokkal a padlóról, és tartsa a lábujjait. Kereszte a jobb combot balra, majd jobbra jobbra. Ismételje meg a 30 ismétlést.

Ha otthon van, az álló kerékpár hatékony edzés. Kerékpározás működik a comb, a borjak, a csípő és a fenék egy általános tónusú alsó test. Napi fél órát lovagolva hetente öt napra felolvasztja a kövérséget, hogy a szobrászkodási erőfeszítései is nyilvánvalóbbak legyenek.

Ollósütők

Szobabicikli