A csökkentésről, az újrafelhasználásról és az újrahasznosításról

A társadalom a természeti erőforrásoktól függ az élelemért, a menedékért és az élet minden más vonatkozásáért. Az Egyesült Államok Népszámlálási Hivatala szerint 2010 augusztusától több mint 6,8 milliárd ember van a világban. Az embereknek meg kell találniuk a természeti erőforrások megőrzését és feltöltését, hogy a jövő generációi hozzáférjenek a tiszta vízhez, a lélegző levegőhöz és az üzemanyaghoz és termeléshez.

Hulladékstatisztika

1960-ban az Egyesült Államokban átlagosan kevesebb mint 3 lbs. A szemetet naponta. 2008-ra ez a szám 4,5 fontra emelkedett. Vagy körülbelül 250 millió tonna szemetet évente. Ennek a hulladéknak kétharmada végül hulladéklerakókba kerül. A gyártott szemét mintegy 31 százaléka tartályokból és csomagolásból áll. A legtöbb hulladékot komposztálhatjuk, például élelmiszertárolókat és udvardíszeket, vagy újrahasznosított papírt, műanyagot, üvegt és fémet.

Miért konzervál

A napi termékeinket természeti erőforrások felhasználásával gyártják, amelyek közül néhány nem megújítható. Például a városi szilárd hulladék 12% -át alkotó műanyagok többnyire kőolajból készülnek. A Nevada-i Colorado folyó Bizottság becslései szerint körülbelül 98 év alatt felhasználtuk a világ kőolajellátását. A megújuló energiaforrásokból előállított termékeknek még mindig káros hatása van a környezetre. Az ilyen erőforrások betakarítása gyakran elpusztítja az ökoszisztémákat és az állati élőhelyeket. Az American Forum for Global Education szerint a papírgyártásban a globálisan betakarított összes fa 25 százalékát használják. A nyersanyagok hasznosítható termékekké történő feldolgozása hulladékot, valamint víz- és levegőszennyezést eredményez.

csökkentse

A víz, az üzemanyag és az energia megőrzésével csökkentheti a környezetre gyakorolt ​​káros hatásokat. A Természeti Erõforrások Védelmi Tanácsa azt ajánlja, hogy a fogyasztók ne használják az elektronikus eszközöket, és ne vásároljanak energiahatékony készülékeket. Konszolidáljon utakat, vagy használja a tömegközlekedést kevesebb üzemanyag fogyasztására. Kapcsolja ki a csapot a fogak fogmosásakor. Vegye fontolóra, hogy kiegészítse az otthoni villamos energiát olyan alternatív energiaforrásokkal, mint a nap- és szélenergia. Számos ilyen kis lépcső idővel felveszi a környezet előnyeit, és gyakran pénzt takarít meg hozzáadott bónuszként.

újrafelhasználás

Az újrafelhasználás azt jelenti, hogy egy tételt többször használnak, mielőtt a kukába megy. Például, hagyja, hogy a gyerekek a hátsó irodai papír hátoldalára húzzanak. A nemkívánatos ruházatot és a háztartási cikkeket adományozza a szeretetnek, ne pedig a rablásba. A kreatív módszerek megtalálásához egy használt termék új, azonos vagy nagyobb értékű elemként való megjelenését néha új kerékpározásnak nevezik. Példák a felfrissülésre: a palack sapkák mágnesekké történő átalakítása vagy régi pólók használata a paplan készítéséhez.

Újrahasznosít

Amikor újrahasznosítja az olyan elemeket, mint a papír, a műanyag, az üveg és a fém, a feldolgozó központokba kerülnek. Ezekben a létesítményekben az újrahasznosítható anyagokat megtisztítják, majd olyan folyamaton mennek keresztül, amely hasznos termékekké változtatja őket. Vegye fel a kapcsolatot a várossal vagy a megyei önkormányzattal, hogy megtudja a közelben lévő programok vagy létesítmények újrahasznosítását. Sok területen újrahasznosított áruk, mint pl. Az egyéb területeken regionális újrahasznosító létesítmények állnak rendelkezésre, amelyek számos újrahasznosítható terméket fogadnak el.