55 plusz parkok a st. Petersburg, florida

Szentpétervár található Florida egy része alkalmas 55-plus RV üdülőhelyek. A strandok és a szabadtéri szabadidős létesítmények sok lehetőséget kínálnak az aktív megőrzésre, miközben a bevásárló- és étkezési területek Szentpéterváron és a környező városokban számos lehetőséget kínálnak. Több mint 55 RV üdülőhely kínál helyszíni szolgáltatásokat és a szórakozást a lakóknak.

Helyi látnivalók

RV üdülőhelyek St. Petersburg kínál számos helyi látnivalók több mint 55 év. Vegyen egy sétahajózás a kaszinó hajókra, nézzen agárversenyzésre, vagy élvezze a belvárosi bevásárlást és étkezést. Élvezheti a közeli homokos strandokat, vagy sétálhat St. Petersburg mólón egy halászati ​​helyszínre. A Palm Haven Mobile Home Park egy 55 fős lakóhellyel rendelkező közösség, amely Szentpétervár központjában, az 19-es főút mellett található. A baseball-rajongók egy buszon a parkon kívül indulhatnak és a Tropicana Field felé tartanak, hogy megnézzék a Tampa-öböl sugarát. akció.

Park felszereltsége

Sok RV-park biztosítja a létesítmények aktív és szórakoztató jellegét. A park szolgáltatásai közé tartozik a könyvtár, a karaoke estek, a shuffleboard, a bingó és a pezsgőfürdő. A Robert’s Mobile Home és RV Resort egy mérföldre fekszik a Tampa Bay-i halászati ​​és csónakázási lehetőségektől. Az üdülőhely fűtött medencével, pezsgőfürdővel, minigolf-szal és shuffleboard-szel rendelkezik, ahol az 55-es évek folyamatosan aktívak vagy pihentetőbbek a tervezett tevékenységek, mint például a bingó, a híd és a kézművesek. Az uszoda edzéshez, vonalas táncokhoz vagy szombati táncokhoz illeszkedhet. Tenisz, röplabda és patkó is rendelkezésre áll.

Szentpéterváron kívül

Rengeteg lehetőség van Szentpéterváron kívül. A Walt Disney-hez és más központi Florida-látványosságokhoz vezethet. Tampa területén számos golfpálya, a Busch Park téma és a Florida-akvárium található. A futball rajongók láthatják a Tampa Bay Buccaneers-t. A Zephyrhills negyedben elérhető a túraútvonal a Flatwoods Wilderness Parkban, vagy akár a Skydive City-ben is hajózhat.

RV parkok kívül St. Petersburg

További lehetőségek vannak a szentpétervári városokban. Largo 15 mérföldre északnyugatra fekszik Szentpétervártól az Öböl-part felé. A Yankee Traveler egy 55 fős közösség a környéken, közel a strandokhoz, golfpályákhoz, a halászathoz és a vásárláshoz. A sportrajongók a Tampa Bay Buccaneers-t vagy a lóversenyt a Tampa Bay Downs-ben láthatják. A park teljes ütemtervvel rendelkezik a lakosok számára szervezett tevékenységekkel és eseményekkel, beleértve a bowlingot, a női golfozást és a szekvenciát. Használhatja a hét shuffleboard pályát vagy a fűtött medencét jacuzzi fúvókákkal.

Vásároljon vagy béreljen?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az egyes parkokkal a helyszíni vásárlással kapcsolatos információkért. Az éves és szezonális bérleti díjak változóak, és parkolókon vagy telefonon is ellenőrizhetők. Ellenőrizze, hogy mely szolgáltatások tartoznak az árakba, mielőtt megállapodásra jutna. Akkor is felkérhetjük, hogy foglalásokat fizessen a foglalások biztosítására és a villanyszámlák felé.