Lehet veszteni 70 £ gyors?

A kis célok segítenek egy jelentős súlycsökkentési cél elérésében, például 70 fontot veszítenek. Jutalmazz magadnak minden öt vagy tíz fontot elveszítve az út mentén, mert minden kiló elvesztette a teljesítményt. Előfordulhat, hogy gyorsan elveszíted, de a fogyás nem gyors ütemben történik. A türelem, a szorgalom és a kemény munka elveszíti egy olyan szerény, de egészséges, hetente 1-2 fontot. Bár a gyors és a gyöngyszemű diéták gyorsabb veszteséget ígérnek, valószínűleg táplálkozási hiányosságok, csökkent metabolizmus és izomvesztés tapasztalható. Ráadásul minél gyorsabban elveszíted a 70 fontot – annál valószínűbb, hogy gyorsan visszaszerezed.

Kerülje a gyors fogyás

Egy kilós zsír 3,500 kalóriával egyenlő, ezért naponta 500-1000 kalóriát kell fogyasztania, mint amennyit naponta fogyaszt, hogy hetente 1-2 fontot veszítsen. Ilyen ütemben kb. 9 hónap alatt elveszítheti a 70 fontot. Amikor először elkezdesz egy súlycsökkentési tervet, gyorsabb veszteséget tapasztalhatsz, de akkor csökken, amikor tested hozzászokik az étkezési változásokhoz és a fizikai aktivitáshoz, és az anyagcseréje csökken a zsugorodó méreted miatt. Hetente ajánlott, mert ez az arány lehetővé teszi az átlagember számára végrehajtható módosításokat. 1000 kalóriás hiányt hozhat létre azzal, hogy 500 kalóriával kevesebbet fogyaszt, és naponta 500 kalóriát éget. Nagyobb hiányosságok elérése érdekében olyan rendkívüli tevékenységeket és étkezési korlátozásokat kell fenntartanunk, amelyekre valószínűleg nincs idő vagy akaraterő, és amelyek nem lennének biztonságosak.

Reformáld az étkezési szokásaidat

Ha elveszíted a 70 fontot, akkor jobb élelmiszert választasz. Válasszuk ki a teljes szemcseit a finomított szemek fölé, ásítsuk a szódát és az édes kezeléseket, válasszunk a sovány fehérjék helyett a telített zsírokhoz, és töltsük fel a lemezt sok friss zöldséggel és gyümölcsökkel. Ne hagyja ki az összes zsírt, az egészséges telítetlen fajták szükségesek az agy egészségi állapotához és a vitamin felszívódásához. Vegyünk egy evőkanál olívaolajat, egy kevés marhát vagy egy pár szelet avokádót naponta egy vagy két étkezés után. Fektessen be egy élelmiszer-skálaba és egy mérőeszköz-készletbe úgy, hogy a célponton maradjon, mert sok adag méret kisebb, mint amennyit becsülhet. Vannak, akik azt találják, hogy öt vagy hat kisebb étel fogyasztása, nem pedig három nagy, éhség és vágyakozás megőrzése. Élelmiszeri napló segít abban, hogy a célponton maradjon kalória céljával. Ne fogyasszon kevesebb, mint 1200 kalóriát naponta, mert ez megakadályozhatja az anyagcserét és megfosztja Önt a fontos tápanyagoktól.

Gyakorolj, hogy 70 fontot veszít

Gyakorlat gyorsítja a súlycsökkenést. Célozzon legalább 250 percnyi mérsékelt aktivitást minden héten, hogy jelentős fogyást tapasztaljon, jegyzi meg az American College of Sports Medicine. A kardiovaszkuláris gyakorlat, mint például a gyors séta vagy kocogás, illeszkedik ebbe a kategóriába. A hosszabb időtartamok és a nagyobb intenzitás elérése érdekében több kalóriatartalmat és gyorsabb eredményeket érhet el, így hamarabb elérheti a 70 font súlycsökkenési célt. A 2012-es Current Sports Medicine Reports című kiadványban megjelent cikk szerint a 10 hetes rezisztencia-képzés növelheti a sovány súlyt, csökkenti a zsírok súlyát és javíthatja a pihentető anyagcserét akár 7 százalékkal is. A megnövekedett anyagcsere-sebesség azt jelenti, hogy pihentető több kalóriát éget el, így könnyebb fogyni. A kalóriák korlátozása és a mozgás többet a testet a megfosztott energia állapotába helyezi, így az Ön karcsú testtömegéhez – vagy izomhoz – jut az üzemanyaghoz. Ha erősítesz, miközben fogysz, akkor megakadályozza az izom elvesztését, ami ennek a folyamatnak a következménye lehet.

Keressen orvosi beavatkozást extrém esetekben

Ha gyorsan el kell veszíteni 70 fontot az orvosi szövődmények mérséklése vagy az elhízás kezelésére való felkészülés érdekében, az orvos rövid idő alatt – általában legfeljebb 12 hétig – nagyon alacsony kalóriatartalmú étrendre vagy VCLD-re tehet. Ez a táplálkozás napi 800 kalóriára korlátozza a kalóriabevitelt étkezés helyettesítéssel, például rázogatással. Mellékhatások, beleértve a székrekedést, hányingert és gyengeséget, lehetségesek. Mivel komolyabb mellékhatások, mint például az epekövek kialakulása is előfordulhatnak, rövid idő alatt figyelemmel kísérik a tervet. Az alacsony kalóriatartalmú étrend, amely 1000 és 1200 kalóriát tartalmaz, egy másik lehetőség, amelyet a Egészségügyi szolgáltatók. Ez a táplálék általában kis mennyiségű egészséges ételekből áll, de a dietetikusok tervezik és az Ön által elért előrehaladást az egészségük biztosítása érdekében felügyelik. Mind a VCLD, mind az alacsony kalóriatartalmú diéták általában nem elegendő kalóriát biztosítanak számukra, hogy részt vegyenek bármely jelentős gyakorlatban.