Cinnabon kalóriaszám

Seattle-ben indult és Atlanta-ban található, a Cinnabon az egyik legismertebb fahéjas zsemle és más finom ételkészítő. A vállalat világszerte több mint 700 franchise-ből áll, és számos bevásárlóközpontban, repülőtéren, szórakoztató központban és más nagy forgalmú területeken található. A Cinnabon különféle fahéjas zsemleket és egyéb sülteket kínál. Míg a fahéjas palacsinták csábító illata a levegőben csiklandozhatja ízlelőbimbóit, akkor pontosan azon tűnődhet, hogy hány kalóriát tartalmaz.

A klasszikus Cinnabon finom lehet, de sok kalóriát tartalmaz – 880 kalóriát, amelyekből 320 zsíros. A Classic Cinnabon 830 milligramm nátriumot, 13 gramm fehérjét és 127 gramm szénhidrátot tartalmaz, amelyekből 59 gramm cukor. A karamell Pecanbon a klasszikus Cinnabon-t veszi fel, és karamellel és pekándiával tölti fel. Ez a kezelés 1080 kalóriát tartalmaz, melyből 450 kalóriát tartalmaz a zsír. 147 gramm szénhidrátot is tartalmaz, amelyből 76 gramm cukor. A napi 2000 kalóriát tartalmazó diéta alapján ezek az édes kezelések a napi kalóriák 44-54 százaléka.

A Cinnabon kisebb méretű ételeket is készít, mint például a Minibon Roll, amely a Classic Cinnabon kisebb verziója. A Minibon Roll 350 kalóriát tartalmaz, melyekből 130 kalóriát tartalmaz a zsír. 330 mg nátriumot és 51 gramm szénhidrátot tartalmaz, amelyből 24 gramm cukor. A szénhidrátoknak napi kalóriáik 45-65% -át kell tartalmazniuk. A Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja a napi szénhidrátok legnagyobb részét komplex szénhidrátokból, köztük zöldségfélékből és teljes kiőrlésű gabonafélékből – nem a finomított szénhidrátokból, mint a Cinnabon termékekből – ajánlja.

A Classic Bites egyszerűen egy harapás méretű változata a klasszikus Cinnabon csomagolásában hordozható papír hüvely. A Classic Bites egy 4-számú adagja 420 kalóriát tartalmaz, amelyekből 150 kalória származik zsírból, és egy 6 számjegyű hüvely 620 kalóriát tartalmaz, amelyekből 220 kalória származik a zsírból. A Caramel Pecanbon Bites egy 4 számjegyű adagja 550 kalóriát tartalmaz, amelyekből 240 kalóriát tartalmaz a zsír. A Caramel Pecanbon Bites 6 számjegyű adagja 800 kalóriát tartalmaz, amelyekből 350 kalória származik zsírból.

A Cinnabon Cinnabon Stix-et is kínál, a fahéjjal porított édes tészta hosszú csavarja. A Cinnabon Stix 5 számjegyű adagja 390 kalóriát tartalmaz, amelyekből 190 kalória származik zsírból. A Cinnabon Stix 10 számjegyű adagja 790 kalóriát tartalmaz, amelyekből 380 kalória zsírból származik. Ha hozzá szeretné adni az aláírásuk krémes sajtos jegesedését, vegye figyelembe, hogy egy Frosting Cup tartalmaz és további 180 kalóriát tartalmaz, amelyekből 100 zsírból származik.

Klasszikus Cinnabon és Caramel Pecanbon

Minibon Roll

Klasszikus harapás

Cinnabon Stix