Tud járni 5 órán keresztül, hogy lefogy?

A sikeres súlycsökkenés általában az Ön által fogyasztott mennyiség csökkenéséből és a felhasznált összeg növekedéséből adódik. A séta egyszerű, kis hatású módja annak, hogy segítsen kalóriát égetni ahhoz, hogy testét kalóriaszegénységbe és testsúlycsökkenésbe helyezze, nem praktikus abban, hogy egy gyakorlati időszak után reménykedhet, hogy kézzelfogható súlyt veszít. Noha a teste öt órányi séta során több száz kalóriát éget el, a rendszeres testmozgásra összpontosít, hogy biztonságosan lehessen fogyni.

Magas kalóriaégés

Tekintettel arra, hogy a Betegségek Ellenőrzési és Megelőzési Központja csak 2,5 órányi mérsékelt intenzitású kardio gyakorlást javasol hetente, öt órás járás egy időben egy kis extrém. Függetlenül attól, hogy ez a tevékenység sok kalóriát éget. A HealthStatus beszámol egy 160 kilós embernek, aki körülbelül 1,584 kalóriát éget 5 óra séta során 3 mérföld / hó sebességgel és körülbelül 1,872 kalóriát 5 óra séta 4 mph-nál.

Séta a Moderációban

Az öt órás séta során 1000 és 2000 kalória közötti égő szerepet játszhat a testsúlycsökkenésben, de a magányos edzés nem fogja teljesen leolvasztani a fontokat. Egy kilós zsír körülbelül 3500 kalóriát tartalmaz – ha 1,872 kalóriát éget a séta során, például a séta enyhén több mint fél font zsírt éget. És ez azt feltételezi, hogy nem eszik vissza minden kalóriát azonnal. Ahelyett, hogy kockáztatná az izmokat vagy az ízületeket egy hosszú séta közben, több 30-60 perces sétát tehet a hét folyamán, hogy hetente 1 fontot veszítsen.