2 évesek és türelmetlenek

A kacagás, a rúgás, a harapás, a karcolás, a csipkedés, a sikoltozás és a dobás mind a kétéves temperamentumának jellemzői. A kisbolygók hajlamosak ellenőrizetlen kitörésekre ebben a korban, így a kisgyermek nem szándékosan cselekszik, hogy mérges legyen. Szerencsére több lépés is elképzelhető, amikor a gyűlölködők megnyugtatják a fiatalokat, és minimalizálják a jövő kitörését.

Csak csalódott

A kisgyermek agya még mindig fejlődik, ezért nem tudják irányítani az impulzusokat, ami a kisebb események miatt dühöngött. A két évesek főleg a frusztráció miatt fojtogatják a haragot. A kisgyermekeknek korlátozott szókincsük van, és a szókincs, amit tudnak, nem mindig könnyű megérteni, ami növelheti a frusztrációt. Emellett a kisgyermekek mindig megpróbálják megmérni a korlátaikat, amikor megtudják a körülöttük lévő világot, ezért dühösvé teszik őket, amikor korlátozzák a cselekedeteiket és a kíváncsiságukat. A kisgyermek éhség, szomjúság és unalom kifejezését is kifejezheti kínlódás útján, de ezek csak a bosszúság néhány lehetséges oka. A kétlábúak csak a kétévesek az érzelmi impulzusok kezelésére.

Amikor a vihar jön

A gyűlölködők kétéves korúak lesznek, így a büntetés nem fog megállni. Valójában, ha kiabál vagy haragot mutat, a gonoszság valószínűleg romlik. Nem számít, milyen rossz a jelenet, soha nem adhatod be gyermeked igényeit. A lehető legnagyobb mértékben figyelmen kívül hagyja a gyűlöletet, de ha ez megnő, távolítsa el a gyermeket a frusztrációt okozó helyzetből. Várja meg, hogy gyermeke megnyugodjon, de ha ez nem történik meg, vigye el a gyermeket haza. Az időtúllépés néha segíthet a fiatalember megnyugtatásában, de megpróbálhatja felvenni és tartani a közelébe, hogy segítsen neki kikapcsolódni. Miután a bosszúság véget ért, beszéljen a kisgyerekével arról, hogy mi történt.

Tapadjon finoman

Ne kiabáljon, ne fenyegessen, vagy távolodjon el a kisgyermektől egy temperamentum alatt. Nem számít, mennyire csalódott a kisgyerek bosszúsága, soha nem szabad elkapni. A szobából való kimentés megkönnyítheti a kisgyermek elhagyását és rontja érzelmi kitörését. Az elbűvölő érzelmek, amelyek gyűlöletlenek lehetnek, megrémíthetik a kisgyermekét, szóval fontos, hogy tudja, hogy te vagy vele a megpróbáltatás alatt. Kerülje el a gúnyolódást okozó tényezőket, például a boltban lévő játékbolt közelében vagy a futás közben, amikor a kisgyermek éhes vagy fáradt lesz.

Fontolóra venni

Adja meg a lehető leggyorsabban a gyermekének döntéseit, és dicséretet adjon a választásokhoz. Hagyja, hogy a kisgyermek kiválasztja a veggie típusát, amelyet vacsorázni szeretne, vagy kiválaszthatja a pólót, amelyet napi gondozásra kíván használni, és próbálja megkönnyebbülni a mennyiségekben, amikor nem mondja ki a csaták kiválasztásával. A kisgyerekeknek nagy mennyiségű érzelem kell, hogy legyen, nagyon boldogan dühöngve, de ha a kisgyermek a legtöbb idõ alatt gúnyolódik, vagy tartósan szomorú, forduljon gyermekorvosához, mert lehet egy mögöttes probléma.